Wie zijn wij en waar staan wij voor

 

Passie voor beeld en geluid

 

Sijtsma AV is specialist op het gebied van audio en video, met een bijzondere passie voor videoprojectie, thuisbioscopen (HomeCinema) en HD (High Defenition). Videoprojectoren, en in het bijzonder CRT projectoren, hebben een speciale plek in het hart van oprichter Waling Sijtsma. Altijd op zoek naar optimale kwaliteit in beeld en geluid. Voor zichzelf en voor zijn klanten. Alles moet kloppen, zodat u iedere dag weer van uw aanschaf kunt genieten.

 

Samen

 

Sijtsma AV heeft als belangrijk motto “SAMEN”. Samen met u als klant de producten uitzoeken die afgestemd zijn op uw situatie. Uw beeld- of geluidsinstallatie aanschaffen installeren en afregelen doet u niet alleen, maar samen met de professionele advies- en installatiediensten van Sijtsma AV.

 

Persoonlijk Contact en Advies

 

Sijtsma AV is trots op haar unieke service voor particulieren: Advies aan Huis.

Wij kunnen op een moment dat het u uitkomt bij u langs komen voor een persoonlijk adviesgesprek. Of het nu gaat om een televisie, een DVD speler of een complete verbouwing van uw slaapkamer of kelder tot thuisbioscoop. Sijtsma AV heeft de ervaring, de kennis en het vakmanschap om uw audio- en videowensen werkelijkheid te maken. Dat maakt Sijtsma AV zo bijzonder.

 

Copyright © 2007 Sijtsma AV Hallum